Menu

Op dit moment zijn er 38 inschrijvingen voor de reünie.

1 juni: Openstelling inschrijving Terugkombijeenkomst OBB

1 juni ............. een dag waar we naar uitgezien hebben: de streefdatum om met de reüniesite van het Olivier B. Bommeltoernooi 'oude stijl' de lucht in te gaan. We hebben op een mooi moment gewacht.

Vandaag wordt bij hockeyvereniging Tempo in Bergen op Zoom aandacht besteed aan het feit dat Gideon Roeg 50 jaar lid is van die club. Gideon was jaren op een rij vaste gast op het Bommeltoernooi ............ en niet zo maar een gast, neen een markante verschijning: Bommelgangers konden niet om hem heen! Bij veel van de Bommelgangers zal zijn verschijning in het geheugen zijn gegrift. 

 Team Tempo, met Gideon links op de achterste rij, tegen de achtergrond van het kampement, zoals we dat noemden. Het moet op een eerste toernooidag zijn geweest: de jongens nog fris en het kampement nog claen. Links staat al een kliko klaar voor ............. jawel, de klikorace natuurlijk.

Team Tempo, met Gideon links op de achterste rij, tegen de achtergrond van het kampement, zoals we dat noemden. Het moet op een eerste toernooidag zijn geweest: de jongens nog fris en het kampement nog clean. Links staat al een kliko klaar voor ............. jawel, de klikorace natuurlijk. 

Toen wij van Gideons gouden hockeyjubileum hoorden, vonden we dat ook een mooie gelegenheid om Gideon als eerst deelnemer van de reünie in te schrijven.

Dat doen we op zaterdag 1 juni in een online-verbinding met Tempo. En natuurlijk rekenen we erop dat we Gideon 14 september tussen veel oud-deelnemers op de DES-velden weer ontmoeten.